skip to Main Content

VI HYLDER KUNSTEN
For os er dans en kunstart. Forudsætningen for at kunne lave kunst hviler på et højt niveau af teknik og kvalitet.

Det kræver hårdt arbejde og disciplin at blive professionel danser. Du skal være ambitiøs og parat til at give mere af dig selv, end du er vant til. Faktisk skal du forberede dig på at give ALT, hvad du har!

Du skal være nysgerrig og åben overfor at blive udfordret – både fysisk og psykisk.

HVERDAGEN
En dag på Stepz Danseuddannelse består af 3 lektioner af 1,5 time i tidsrummet 9.30-14.45. Du møder ind en halv time før første lektion starter og opvarmer og forbereder kroppen på dagens træning.

Skemaet er nøje planlagtlagt, så du som elev får den optimale træning uden at overbelaste kroppen og derved undgå skader. Derfor er der også tilknyttet en fysioterapeut til Stepz Danseuddannelse, ligesom der vil blive undervist i skadesbehandling og vejledt i kost og ernæring.

Hver uge består typisk af lektioner i:

  • Teknik – Klassisk Ballet og Horton teknik
  • Comtemporary, Modern eller Jazz
  • Hip Hop, Waacking, House, Street
  • Fysisk Træning
  • Skadesbehandling og ernæring

EVALUERING
I løbet af året vil der være evalueringer, hvor lærerne og ledelsen afholder samtaler med hver enkelt elev om dit forløb, din progression og dine fremtidige mål.

AFGANGSSHOW
En vigtig del af danseuddannelsens forløb er det årlige afgangsshow, med et intenst 8-ugers prøveforløb, der giver dig som elev en indsigt i den professionelle danseverden.
Eleverne er en del af processen og er med til at kreere showet. Opsætningen af afgangsshowet sker med professionel lyd og lys samt kostumer af Helen Dohlmann.

Danseuddannelsens afgangsshow er tidligere blevet afholdt på Bellevue Teater, Københavns Musikteater og Studios filmstudier m.fl.

SHOWS
Der vil i øvrigt være mulighed for at du får lov at deltage i professionelle shows i løbet af året.

OPTAGELSESPRØVER

7. april 

 &

26. maj

Begge dage kl.14

Back To Top