skip to Main Content

Marie Paldrup aka Gumdrop  er uddannet fra STEPZ Danseuddannelse 2005/2005, og har siden arbejdet som professionel danser og underviser med speciale i House. Marie bor i dag i Rio de Janeiro, hvor hun danser og videreudvikler sig indenfor bla. capoeira. Marie udviser nu jævnligt selv på STEPZ Danseuddannelse.

Anders Bilberg er oprindeligt uddannet fra Det Danske Musicalakademi DDSKS, men valgte i 2018 at søge ind på STEPZ Danseuddannelse for at få styrket sin danseteknik og derved opnå det danseniveau, der kræves for at lave profesionelle musicals. Under sit forløb på Stepz Danseuddannelse, blev han tilbudt rollen som Rocky på Aarhus Teater i The Rocky Horror Show.

Michael Tang er tidligere gymnast, og gik på Stepz Danseuddannelse 2005/2006. Derefter fortsatte Michael på Iwanson – International School of Contemporary Dance i München og har danset på fuld tid lige siden. Som moderne danser har Michael medvirket i et hav af teaterforestillinger, moderne produktioner og musicals. 

Karen Voss Albrechtsen og Esther Alberte Bundgaard gik på Stepz Danseuddannelsen 2017/2018 og fortæller her, hvad de har fået ud af at gå på STEPZ Danseuddannelsen. Både Esther og Karen er begge tidligere gymnaster. Begge blev optaget og går nu på den 3-årige Danseuddannelse på Stockholms Balletakademi.

Mette Truelsen

“Det år lærte jeg lidt af alle slags dansestilarter, alle slags følelser samt alle salgs skader – det var det vildeste år! Jeg fik venskaber på kryds og tværs, som jeg heldigvis stadigvæk har i mit netværk, og jeg er stadigvæk top-lykkelig for dét FANTASTISKE hold af dygtige lærer som underviste os.

Stepz var et særligt vendepunktet for mig. Der fandt jeg virkelig ud af hvor meget jeg ville være danser og udleve min drøm om at stå på alle scener rundt i landet og optræde i TV mm.”

Mette Truelsen
Læs mere
Katja Svensson

For mig var Stepz et meget vigtig vendepunkt, der åbnede nye døre til danseverdenen”

“Og som en der elsker teknik, var Stepz det helt rigtige sted for mig

Katja Svensson
Læs mere
Mariana Ambrose

“Mit år på Stepz 1-årige Danseuddannelse, var et perfekt springbræt for mig til at tage dansen til et højere niveau. Jeg havde kun danset et års tid på aftenhold inden jeg startede, og min stærkeste side var helt klart hip hop. Jeg havde aldrig danset ballet/jazz eller lignende før og blev derfor virkelig udfordret med ballet hver morgen. Men teknik træningen gav mig en rigtig god base, så jeg bagefter kunne tage til Los Angeles og blive endnu dygtigere til Hip Hop”

“På Stepz Danseuddannelse fik jeg desuden muligheden for at begynde at undervise, hvilket er noget jeg siden har gjort rigtig meget”

Mariama Ambrose
Læs mere
Fallulah

“Jeg begyndte at tage timer på Stepz, da jeg gik i gymnasiet i Kalundborg. To gange ugentligt tog jeg toget to timer hver vej kun for at komme ind og tage timer på Stepz, og om sommeren tog jeg Stepz’ sommerkursus.

Det år jeg gik på Stepz’ uddannelse står som et af mine bedste år nogensinde, og er meget taknemmelig for at Helen tilbød mig et legat, så jeg havde mulighed for at tage uddannelsen og undervise. Udover at jeg kunne dedikere mig til at danse en hel masse, som jeg elsker, så var det fedt at prøve nye stilarter af og blive udfordret af de forskellige dygtige undervisere. På mange måder var det et år, der var med til at forme mig, da jeg for første gang havde mulighed for at hengive mig fuldt ud til noget kreativt. Samtidig giver dansen en god disciplin og arbejdsmoral, som har været vigtigt for mig som selvstændig musiker og nu pladeselskabejer.

Og vigtigst af alt, de venner jeg fik på mit år på Stepz er stadigvæk nogle af mine allertætteste venner.”

Maria Apetri aka Fallulah
Læs mere
Ingeborg Meier Andersen

“Stepz Danseuddannelse var en gylden tid og jeg ville ikke have nået til hvor jeg er idag, hvis ikke det havde været for uddannelsen og menneskerne bag. Det var virkelig her jeg fik et stabilt danseteknisk fundament, som jeg ikke ville være foruden”

Ingeborg Meier Andersen
Læs mere
Claudia Sorrentino

“Stepz Danseuddannelse gav mig en stor bevægegrund indenfor mange forskellige stilarter. Uddannelsen gav mig blod på tanden og bekræftede min lyst til at være professionel danser”

“Det var også igennem Stepz Danseuddannelse, jeg fik kontakt til mange af de store koreografer i Danmark, med hvem jeg har lavet et utal af TV shows, TV reklamer, musicals mm. Koreografer, som jeg den dag i dag stadig arbejder sammen med. Jeg har knyttet venskaber for livet, og vil altid se Stepz Dansestudie som “mit andet hjem”

Claudia Sorrentino
Læs mere
Sofie Bjerregaard Krog

’’Hver dag på danseuddannelsen byder på spændende timer og udfordringer. Lærerne er virkelig dygtige, og det meget inspirerende at have undervisere, som har opnået ting, som man selv går og drømmer om. Der bliver taget udgangspunkt i vores individuelle niveauer og styrker, og det skaber en fed forståelse for, at alle kan noget forskelligt, og at vores mål ikke nødvendigvis er de samme.’’ 

Sofie Bjerregaard Krog
Læs mere
Tine Salling

”Stepz vil altid være et sted jeg vender hjem til. En familie som omfavner mig og støtter mig i min karriere som danser”

“Den 1-årige uddannelse er en ”stepping stone”. Den viser dig en masse muligheder og giver dig kompetencerne til at gå efter drømmen. Det er en professionel skole, hvor hudløs ærlighed understøttes med en kærlig hånd i ryggen”

“Som sagt, et sted du altid vender hjem til, for at arbejde, et råd og for vejledning”

Tine Salling
Læs mere
Marie Paldrup

“Det bedste for mig at gøre var et år med teknik”

“Jeg fik så meget styr på og forståelse for min krop, arme og ben gennem teknik og også forståelse for, hvordan jeg kunne bruge min teknik. Det var et år, hvor jeg fik mulighed for at knokle hårdt på i trykke rammer med nye udfordringer – hver dag!

“Jeg er street danser og har i mange år boet og danset i New York. Har hele tiden vidst at hip hoppen var min vej frem. Men var ikke kommet til, hvor jeg er idag uden mine pliéer.”

Marie Paldrup
Læs mere
Suad Demirovic

“Stepz Danseuddannelse har lært mig god disciplin og at hårdt arbejde resulterer i respekt, da folk hurtigt kan se, at man er seriøs, tjekket og velforberedt”

“En anden ting er, at man skal være ydmyg og ikke tage ting for givet”

“Sidst, men ikke mindst, skal man brænde for faget”

Suad Demirovic
Læs mere
Benjamin Igens

“Jeg skylder Stepz, Helen og alle lærerne på STEPZ Danseuddannelse en kæmpe tak for alle de hårde men skønne stunder i salen! Denne rolle jeg har fået i MAMMA MIA! har utrolig meget fokus på dans og er fysisk hård. Jeg ved, jeg aldrig havde fået rollen uden de kundskaber jeg har fået med fra Stepz – så tak❤️

Benjamin Igensn
Læs mere
Emmy Thomsen

“Mens jeg gik på Danseuddannelsen var Stepz som et andet hjem og i dag er Stepz stadig et holdepunkt i en ellers til tider omtumlet tilværelse”

“Det er fantastisk at få lov til at komme tilbage og undervise, at have kontakt til der, hvor det hele startede. Og når jeg mærker elevernes energi og entusiasme, bliver jeg mindet om hvor meget jeg selv elsker at danse. Det føles som at få ladet batterierne op”

Emmy Thomsen
Læs mere
Ljuba Castot

“Jeg anbefaler altid Stepz Danseuddannelse til dem som er seriøse omkring en karriere indenfor dans. Programmet er gennemtænkt både teknisk og kreativt og skaber en solid disciplin og fysisk intelligens, der gør at man har grundlag for at blive en alsidig danser og/eller koreograf”

“Stepz Danseuddannelsen går i dybden med tingene og danseuddannelsen gav mig et solidt grundlag for min karriere. Ud over timerne, fik jeg i løbet af danseuddannelsen, masser af mulighed for også at optræde og arbejde med top koreografer”

“Stepz er for mig “hjemme” og jeg prioritere at undervise der, når jeg er i Danmark.”

Ljuba Castot
Læs mere
Marie Sol Sandberg

“Stepz var starten for mig som danser”

“Jeg havde aldrig danset før jeg startede på Stepz Danseuddannelsen, så det var vildt overvældende for mig, at jeg overhovedet kom ind på skolen. Heldigvis troede de så meget på mig, at de, efter knapt 1 år, gav mig et stipendie til optagelsesprøven på Iwanson, som dengang kun fandt sted i München. Jeg blev optaget på Iwansons 3-årige uddannelse”

“På den måde kan man vel sige at Stepz og alle lærerne, har lagt grunden for den danser jeg er idag”

Marie Sol Sandberg
Læs mere
Mads Nyhus Kirk

“Jeg søgte ind på Stepz’s Danseuddannelse for at dygtiggøre mig som gymnast/danser og udvikle mig som koreograf. En beslutning jeg er enormt glad for, da jeg er sikker på, at mange oplevelser jeg har haft og vil få, kan tilskrives mit fantastisk lærerige år på danseuddannelsen.”

Mads Nyhus Kirk
Læs mere
Sara Jordan

“Stepz Danseuddannelse har givet mig disciplin og glæde ved hård og intensiv træning”

“Den har givet mig masser af kontakter, som har ledt mig til en karriere indenfor dans. Det har ligeledes givet mig venner, som den dag i dag stadigvæk er mine venner og dansekolleger.”

“Siden jeg stoppede danseuddannelsen i 2000, har jeg været tæt knyttet til Stepz, og jeg underviser der stadig i perioder. Jeg ser Stepz som et fast holdepunkt i en ellers hektisk danseverden.”

Sara Jordan
Læs mere
Tomas Henriksen

Stepz var det bedste sted for mig at være i en ung alder. De dannede mig som ung-voksen og som danser. Jeg fik alle de redskaber jeg skulle bruge til at komme videre ud i den store danseverden og prøve kræfter af. Jeg er utrolig taknemlig for alle de lærere jeg havde og især Anna & Helen og deres tålmodighed.”

Tomas Henriksen
Læs mere
Stepz Danseuddannelse

STEPZ Dansestudie
Øster Farimagsgade 16 B
Indgang H - 2. baggård, hold til venstre
2100 København Ø

Telefon 35 38 45 03 
Mail: info@stepz.dk

Stepz Danseuddannelse

STEPZ Dansestudie
Øster Farimagsgade 16 B
Indgang H - 2. baggård, hold til venstre
2100 København Ø

Telefon 35 38 45 03 
Mail: info@stepz.dk

Back To Top