skip to Main Content

UNDERVISERE PÅ DANSEUDDANNELSEN

Vores undervisere skal højne dansernes tekniske niveau, og gøre de unge dansere parate til en professionel dansekarriere, til at kunne søge videre på danseuddannelser i udlandet eller optagelse i dansekompagnier, hvor der stilles høje krav, og hvor det forventes, at man kan sin teknik, og er en alsidig danser, der favner mange stilarter.

Der er et fast hold af undervisere tilknyttet STEPZ Danseuddannelsen. Mange af dem har undervist på Danseuddannelsen i mange år, og en del er sågar selv uddannet på STEPZ Danseuddannelse.

Derudover vil der løbende igennem året være besøg af diverse gæsteundervisere fra ind- og udland.

Helen Dohlmann, ejer af STEPZ Dansestudie og kunstnerisk leder på Danseuddannelsen, har undervist i mere end 40 år, og for hende er særligt udvælgelse af undervisere utrolig vigtig.

For mig er det vigtigt, at de undervisere, der kommer til Stepz, er parate til at give noget af sig selv. De skal kunne og ville uddanne dansere, og ikke blot undervise i koreografier

Fantastiske Tanja Foss fortæller her, hvad det er, der gør Horton Teknik til en fænomenal teknisk træningsform, og hvorfor den fungerer så godt på STEPZ Danseuddannelse som tekniktræningen, der sammen med Ballet danner grundlaget for Contemporary, Jazz, Hip Hop, House mfl.

Paul James Rooney er fast balletunderviser på STEPZ Danseuddannelse. Her fortæller Paul, hvad ballet teknik er, og hvorfor det fungerer så godt som tekniktræning på STEPZ Danseuddannelse. Der undervises typisk i Ballet 2-3 gange om ugen.

Anastasija Olescuka er fast Hip Hop underviser på Stepz Danseuddannelse og en fantatisk dygtig underviser. Anastasija fortæller her om, hvordan hun underviser, og hvad man får ud af at gå på Stepz Danseuddannelsen.

Arina Trostyanetskaya gæsteunderviser på Stepz Danseuddannelse i contemporary.

Stepz Danseuddannelse

STEPZ Dansestudie
Øster Farimagsgade 16 B
Indgang H - 2. baggård, hold til venstre
2100 København Ø

Telefon 35 38 45 03 
Mail: info@stepz.dk

Stepz Danseuddannelse

STEPZ Dansestudie
Øster Farimagsgade 16 B
Indgang H - 2. baggård, hold til venstre
2100 København Ø

Telefon 35 38 45 03 
Mail: info@stepz.dk

Back To Top