skip to Main Content
Klassisk Ballet Med Arina Trostyanetskaya 8. – 12. Juli

Klassisk Ballet med Arina Trostyanetskaya 8. – 12. juli

Arina er uddannet fra Vaganova Ballet Academy i Skt. Petersborg som både danser og koreograf, og efterfølgende ved Ecole – Atelier Rudra Bèjart i Lausanne, Schweiz. Hun er ansat som freelance danser for bl.a. The Swedish Royal Opera House og Folkoperan Stokholm, har medvirket i Sommerballetten i København, optrådt for Dansk Danseteater, og medvirket i mange af Tim Rushtons koreografier. Arina har mange års erfaring som underviser både i Danmark, Sverige og Rusland.

Datoer: 8. – 12. juli 2019
Tid: kl.09.00 – 10. 30

PRIS: kr. 750,-

Arina er desuden fast gæsteunderviser på STEPZ Danseuddannelse.

Klassisk Ballet

Klassisk Ballet

Klassisk Ballet er grundtræningen for enhver stilart og er derfor også basis for hele forløbet på vores danseuddannelse. Der fokuseres først og fremmest på placering, styrke, smidighed og teknisk grundtræning (balance, drejninger, spring etc.). Klassisk Ballet indgår som et fast element af undervisningen på Stepz Danseuddannelsen.

Arina Trostyanetskaya

STEPZ Special: Summer 2019 – Voksne/16+

STEPZ Special tilbyder Summer 2019 Workshops for voksne/16 år+ i uge 28 & uge 32 i Horton Teknik, Klassisk Ballet og Contemporary. Early Bird rabat ved tilmelding senest 1. maj. Pris kr. 650,- pr. workshop. LÆS MERE.....
Back To Top