Skip to content
Hugo Iguinho

Hugo & Iguinho fra Rio de Janeiro

EKSKLUSIVT! Hugo Oliveira & Iguinho Imperador fra Rio de Janeiro kommer til Stepz og giver et par energifyldt og inspirerende House og Passinho Workshops for Stepz Danseuddannelse, Stepz Eliteskole og Forskolen.

Hugo Oliveira er en anerkendt danser, koreograf og kulturformidler fra Rio De Janeiro i Brasilien. Hugo har derudover taget en akademisk uddannelse for at kunne skabe flere muligheder for streetdansere i Brasilien. Hugo har arbejdet i og med dans igennem 15 år, blandt andet har han turneret med det verdens kendte kompagni “Dança na Rua“, koreograferet egne forestillinger, undervist og skabt “Bondo De Jack“- et crew og organisation baseret på House dans og kultur i Rio de Janeiro. Hugo arbejder med dansen for at skabe muligheder for unge profesionelle dansere i Brasilien, er medstyrer på forskellige kulturelle fonde og arbejder i favela miljøerne, hvor han bruger streetdans til at give andre muligheder end kriminalitet. Hugo har desuden været med til at hjælpe skaberne (bla. Iguinho Imperador) af dansestilarten Passinho med at facilitere udbredelsen af Passinho – også udenfor Brasilien. Hugo underviser i House.

Iguinho Imperador er også fra Brasilien og medskaber af dansestilen Passinho, som bliver danset til musikstilen Funk Carioca, som ikke må forveksles med den amerikanske funk. En upbeat musik, der ofte fortæller om livet i favellaerne og virkeligheden i Brasilien. Passinho er en dansestil fra Favellaerne i Rio de Janeiro og er skabt i årene 2000 – 2008, inden det fra 2008 blev landskendt via den største tv kanal Globo i Brasilien.

Passinho er stadig meget nyt i Danmark, og er bragt til landet af Marie Paldrup, der med sit store engagement i de urbane dansestilarter, har gjort et kæmpe arbejde for at introducere passinho for det danske dansemiljø. Marie Paldrup har i mange år været tilknyttet Stepz Danseuddannelse som underviser og urban/street ekspert, og er selv en fænomenal House underviser.

Stepz Dansestudie tilbyder EKSKLUSIVT – i samarbejde med Marie Paldrup – disse House & Passinho workshops med Hugo & Iguinho på Stepz Danseuddannelsen, Forskolen og Stepz Eliteskole.

NB! Workshoppen er er kun for elever på Stepz Eliteskole, Forskolen og Stepz Danseuddannelsen.

Hugo Oliveira
Back To Top