skip to Main Content

DER LUKKET FOR OPTAG AF NYE ELEVER I EFTERÅRET 2020 

STEPZ Eliteskole er for lidt øvede/øvede teenagere i alderen 13-17 år med stor interesse og lyst til at danse på et højt niveau. Måske drømmer du om at blive optaget på Stepz Danseuddannelsen senere hen eller måske blot at blive bedre til at danse. De fleste starter på vores Forskole, inden de er klar til at rykke op på Eliteskolen.

Undervisningen bliver sammensat af ledelsen på STEPZ, så eleverne får den optimale træning hele året. Der vil blive undervist i bl.a. Teknik, Barre, Improvisation, Jazz, Modern, House og Hip Hop.

Undervisningen foregår 2 dage om ugen à 3 timer. Det vil sige 6 timers dans om ugen fordelt på to dage (mandag og onsdag) i tidsrummet 17.00 – 20.40. Dette vil give dig mulighed for stadig at have tid til lektier og skole. Du vil få et år med nye venner og blive en del af en gruppe med stor interesse for dans.

Eleverne vil til Sommerafslutningen skulle optræde for vores aftenskoleelever og “opvarme” for STEPZ Danseuddannelse’s afgangsforestilling på et teater.

I løbet af året vil der være mulighed for, at Eliteskoleeleverne bliver brugt til forskellige shows alt afhængig af efterspørgsel.

Eliteskolen ledes af Anna Hendrich. Hvis du vil vide mere om Eliteskolen, kan du skrive til os på info@stepz.dk eller ring på tlf. 35 38 45 03.

Ønsker du at komme til optagelsesprøve i august, skal du udfylde ansøgningsskemaet HER.

Stepz Eliteskole

Back To Top