skip to Main Content
Anna Hendrich

Anna har danset hele sit liv og tog Stepz Danseuddannelse i 2001/2002. Lige siden har hun været tilknyttet Stepz Dansestudie som underviser på både Danseuddannelsen, eftermiddag- og aftenshold, Eliteskolen og Forskolen.

Anna har medvirket som danser ved shows for Trentemøller på Orange Scene og for Kenneth Bager og har været koreografassistent for Signe Fabricius på både Bellevue Teatrets Bang Bang A Space Cabaret og Det Kongelige Teaters My Fair Lady. Hun har derudover koreograferet adskillige projekter for DR Ramasjang og DR Ultra. Anna har stået for egne koreografier og opsætninger såvel som assisteret Helen Dohlmann.

Annas undervisning er altid fyldt med energi og danseglæde. Der er fart over feltet, så alle bliver udfordret. Annas store erfaring som underviser og koreograf har givet hende et skarpt øje for den enkelte danseelevs behov og udvikling børn som voksne.

Anna underviser på Stepz Danseuddannelse, eftermiddags- og aftenhold på Østerbro, Summer Camps for både børn og voksne, er er desuden ansvarlig for alle Stepz Dansestudies eftermiddags- og aftenhold på Østerbro og er daglig leder af Stepz Eliteskole og Forskolen.

Anna Hendrich koreograferet Stepz Showhold for DR Ramasjang i denne skønne video

Anna Hendrich
Anna Hendrich koreograferer og instruerer Albert Dyrlund
Anna Hendrich
Anna koreograferer forestilling på Bellevue Teatret
Anna Hendrich
Anna Hendrich
Anna Hendrich
Anna Hendrich
Anna Hendrich
Anna Hendrich
Anna Hendrich
Back To Top