skip to Main Content
Hugo Oliveira

Hugo Oliveira er en anerkendt danser, koreograf og kulturformidler fra Rio De Janeiro i Brasilien. Hugo har derudover taget en akademisk uddannelse for at kunne skabe flere muligheder for streetdansere i Brasilien.

Hugo har arbejdet i og med dans igennem 15 år, blandt andet har han turneret med det verdens kendte kompagni “Dança na Rua“, koreograferet egne forestillinger, undervist og skabt “Bondo De Jack“- et crew og organisation baseret på House dans og kultur i Rio de Janeiro. Hugo arbejder med dansen for at skabe muligheder for unge profesionelle dansere i Brasilien, er medstyrer på forskellige kulturelle fonde og arbejder i favela miljøerne, hvor han bruger streetdans til at give andre muligheder end kriminalitet.

Hugo har desuden været med til at hjælpe skaberne (bla. Iguinho Imperador) af dansestilarten Passinho med at facilitere udbredelsen af Passinho – også udenfor Brasilien.

Hugo har gæsteundervist i House på Stepz både på Danseuddannelsen, Eliteskolen og Forskolen, og har været med til at præge Danseuddannelsens Afgangsshow, med brudstykker af koreografi, og inspireret de hårdt arbejdende dansere til at tro lidt mere på det hele.

Back To Top