skip to Main Content
Ingeborg Meier Andersen

Ingeborg Meier Andersen tog STEPZ Danseuddannelse i 2014/2015

“Stepz Danseuddannelse var en gylden tid og jeg ville ikke have nået til hvor jeg er idag, hvis ikke det havde været for uddannelsen og menneskerne bag. Det var virkelig her jeg fik et stabilt danseteknisk fundament, som jeg ikke ville være foruden”

Efter Stepz Danseuddannelsen arbejdede Ingeborg som nanny for en travlt rejsende scenekunst familie, som betød, at hun kom til London og kunne udvide sin dansehorisont endnu mere. I London tog hun en masse danseklasser, og det var imens Ingeborg boede i London, at hun tog til audition på SNDO: School of New Dance Development i Amsterdam. Ingeborg kom ind og er nu bosat i Amsterdam på sit 3. år i uddannelsen, som er en bachelor i koreografi.

“Vi er 10 i min klasse og er fra spredt over hele verden hvilket skaber et miljø, som inspirerer mig grænseløst at være i. Skolen i sig selv er et mekka af muligheder og faciliteter for at udføre ens specifikke vision eller ønske i forbindelse med de performances vi skaber. Udover diverse bevægelsestimer har vi workshops i konceptudvikling, iscenesættelse, lys/ lyd teknik, og meget mere. Så det jeg får danset er oftest hvad jeg skaber for mig selv eller andre i kreationsprocessen til et stykke. Skolen understreger nemlig “New Dance Development” i titlen, og er meget performance kunst orienteret også”

Indtil videre har Ingeborg lavet tre opsætninger på skolen, hvoraf to af dem derudover har været vist i eksterne teatre i Amsterdam og på CALA performance festival i Cori, Italien i sommer. Hun er netop blevet færdigt med et stykke, som havde premiere 29. november. Hun håber en dag at kunne vise og opsætte noget et sted i København, og dermed være til at få åbnet lidt mere op for den alternative scenekunst.

Udover de projekter hun selv koreograferer og iscenesætter er hun tit i kollaboration med andre kunstnere i Amsterdam og nyder stadig godt af at selv være på scenen både i egne og andres projekter (film, billeder, instruktion, koncerter osv).

Ingeborg Meier Andersen
Ingeborg Meier Andersen
Ingeborg Meier Andersen
Ingeborg Meier Andersen
Ingeborg Meier Andersen
Ingeborg Meier Andersen
Back To Top