skip to Main Content
Isabella Harritz

Isabella Harritz er danser og koreograf fra Skive, som til daglig er bosat i Berlin. Hun er uddannet på The Ailey School i New York og har blandt andet arbejdet hos De Dutch Don’t Dance Division i The Hague, Holland, og hos danske Black Box Dance Company i Holstebro.

Isabella har fundet en ny stor interesse indenfor design og maleri to elementer hun over den seneste tid har eksperimenteret meget med at bruge i danse studiet når hun skaber koreografi. I første omgang et det blevet til stykket ‘Like A Girl’ som blev vist i København februar 2019 et kort stykke som stadig vil blive videre udviklet.
Hun er desuden ansat som gæste koreograf og underviser hos Sønderjyllands danseakademi og har netop færdiggjort sit første koreografiske stykke for elverne her.

Isabella underviser i Modern på STEPZ Danselinje på Campus Vejle Sportscollege.

Min undervisning er baseret på moderne teknik. Jeg lader mig inspirere af Horton teknikken. Jeg elsker at springer og ‘travel in space’ hvilket nogle elementer i Horton teknikken giver en god base for. Man skal helst nå så langt som muligt med så få trin som muligt.
I anden halvdel af min undervisning sker der et skifte. Vi går fra meget strukturerede “øvelser” over til løse og bløde bevægelser. Her udforsker og undersøger vi vores egne krops muligheder og finder et frit bevægelses mønster uden at miste den kontrol og styrke vi har arbejdet på i første del af timen. Det at starte undervisningen med en klar teknik giver os mulighed for at knække linierne senere.

Back To Top