skip to Main Content
Katja Svensson

Før Katja Svensson startede på Stepz Danseuddannelsen 1999/2000 havde hun danset på sin mors danseskole “Anettes Dansestudie” i Næstved, som Katja i dag selv er med til at lede sammen med en lille underafdeling i Roskilde. Katja er fast underviser begge steder.

For mig var Stepz et meget vigtig vendepunkt, der åbnede nye døre til danseverdenen. Og som en der elsker teknik, var Stepz det helt rigtige sted for mig

Efter Stepz Danseuddannelse tog Katja et år på Iwanson International School of Contemporary Dance i München. Da hun kom tilbage til København kom hun med i dansegruppen ”Robodettes”, der bl.a. har danset for og medvirket i Swan Lees musikvideo sammen med Josephine Raahauge, Mia Sylvester og Tine Salling. Alle gik på samme årgang på Stepz Danseuddannelse.

Sammen med Robodettes var Katja blandt andet med til åbningsshow til Rock’n’Royal, Danish Music Award og dansede i forestillingen Mr. Nice Guy på Bellevue Teater.

Derefter dansede Katja for Infernal, diverse popstars artister, tv shows som Sports Galla, Året der gik, Eurovision song contest og Eurovision Dance Contest, samt diverse egne projekter med mindre kompagnier. Løbende har Katja blandt andet været i London, La og New York for at træne og videreuddanne sig.

Back To Top