skip to Main Content
Ljuba Castot

Hun bor til daglig i New York, hvor hun arbejder som sanger, danser og koreograf. Ljuba er Creative Director og koreograf for KIESZA (Island Def Jam/Virgin UK). Derudover er fast tilknyttet underviser på Peridance Capezio Center i NY.

Ljuba Castot tog Stepz Danseuddannelse i 2000/2001 og har siden uddannet sig hos Merce Cunningham Dance Company Studios. Ljuba er medlem af kompagniet Kinetic Junglist Movement, samt Ephrat Asherie Dance som med forestilling “A Single Ride” var nomineret til en Bessie Award 2013.

“Jeg anbefaler altid Stepz Danseuddannelse til dem som er seriøse omkring en karriere indenfor dans. Programmet er gennemtænkt både teknisk og kreativt og skaber en solid disciplin og fysisk intelligens, der gør at man har grundlag for at blive en alsidig danser og/eller koreograf. Stepz går i dybden med tingene og danseuddannelsen gav mig et solidt grundlag for min karriere. Ud over timerne, fik jeg i løbet af danseuddannelsen, masser af mulighed for også at optræde og arbejde med top koreografer.

Stepz er for mig “hjemme” og jeg prioritere at undervise der, når jeg er i Danmark.”

Ljuba underviser jævnligt Stepz Danseuddannelse, hvor hun oftest underviser i Contemporary Fusion.

Ljuba
Ljuba Castot
Back To Top