skip to Main Content

Marie Paldrup aka Marie Gumdrop startede på Stepz Danseuddannelse 2007/2008 efter hun havde afsluttet Flow Dance Academy, hvor hun havde taget sine første dansetrin.

Hun rejste efterfølgende til New York for at videreuddanne sig på bl.a. Broadway Dance Center, Peridance Center og PMT. Marie rejser stadig verden rundt for at dygtiggøre sig, herunder i Paris og Brasilien, hvor capoeira giver hende stor inspiration. Hun har udviklet sin egen stil gennem sit miks af teknik og freestyle, der har bragt hende rundt i Europa, til Canada og Sydamerika.

Marie har bl.a. boet i NY, hvor hun arbejdede som professionel danser og underviser. Hun har været fast medlem af kompagniet “KINEMATIK DanceTheater” siden 2011, har danset og koreograferet for forestillinger og festivaler som Tribecca Film Festival, Dumbo Dance Festival, White Wawe Festival m.fl., medvirket i musikvideoer og arbejdet for diverse amerikanske artister, danset for Madonna i Material Girl og optrådt i egne produktioner.

Maries undervisning har sit udgangspunkt i House, Break, Floor Teknik og Foot Work.

Fortiden har Marie base i Rio de Janeiro. Når Marie ikke er i Brasilien, underviser hun fast på Stepz Danseuddannelsen, og sikrer i kraft af sit store netværk og engagement i det urbane street miljø – ikke kun i Danmark, men i hele verden – at det kun er de bedste af de bedste, der underviser på STEPZ Danseuddannelsen.

Marie Paldrup
Marie Paldrup
Marie Paldrup
Marie Paldrup
Marie Paldrup
Marie Paldrup
Marie Paldrup
Marie Paldrup
Marie Paldrup
Marie Paldrup
Back To Top