skip to Main Content
Marie Sol

Marie Sol Sandberg er uddannet moderne danser fra Iwanson Contemporary Dance School i München, efter at hun i 1999/2000 afsluttede Stepz Danseuddannelsen.

Siden hun blev færdig hos Iwanson i 2003, har hun arbejdet i Danmark, Tyskland, Norge, Barcelona og Sverige med alt fra musicals og shows til moderne produktioner. Blandt andet som koreografassistent og rehearsal director på produktionen Stimulation Overload af Kirstine Ilum.

Som underviser har hun gennem årene givet klasser og workshops på Det Danske Musicalakademi, IWANSON, Gaardbo, Statens Teaterskole, Malmö Dans Center, Studio No. 1, professionelle klasser på Dans Centrum Syd og selvfølgelig Stepz Danseuddannelse.

Marie Sol underviser moderne med fokus på hele kroppen hele tiden, idet der tages udgangspunkt i rygraden og åndedrættet som kerne til al bevægelse. Ved at kombinere gulvteknik med en lodret teknisk opvarmning arbejder hun målrettet på at give danseren den fysiske styrke der skal til for at kunne nyde total frihed i alle bevægelser. Marie inddraget elementer fra mange genre så som Capoeira, release og break dance.

Derudover er Marie Sol uddannet Manuvision behandler med eget firma BODYWORK

Back To Top