skip to Main Content

Mercedes Seecoomar – nu kendt under kunsternavnet Iris Gold – tog STEPZ Danseuddannelse i 1999/2000, men havde allerede i mange år før det været tilknyttet Stepz Dansestudie som elev og danser i diverse danseshows.

Efter Stepz Danseuddannelse flyttede Mercedes til London, hvor hun arbejdede både som model og danser, og desuden hurtigt blev en del af musikscenen. Hun har optrådte sammen med store navne som Miguel, Blur, Taylor Swift og Robbie Williams.

Mercedes aka Iris Gold har de sidste mange år fokuseret på sin musikkarriere og har nu igen base i Danmark, hvor hun med sit helt eget særegne udtryk, der blander flowerpower med Hip Hop over catcy pop-toner, har skabt sig et blomstrende navn.

I sommeren 2018 kunne Iris Gold opleves  på Grøn Koncert rundt omkring i landet, ved Musik i Lejet og ikke mindst på Roskilde Festival i den anmelderroste koncert, der slog fast, at Iris Gold er et navn, man skal holde øje med.

Læs mere om Iris Gold’s danske gennembrud her på DR’s hjemmeside.

Iris Gold
Allerede i midten af 90'erne optrådte en meget ung Mercedes som danser og model for Stepz Dansetudie, her ved Ellos modeshow i Cirkusbygningen.
Iris Gold

Iris Gold er aktuel i forestillingen Betty X Roskilde: Iris Gold Iscenesat på Betty Nansen Teatret 1. december 2018.

Følg Iris Gold på Spotify

Følg Iris Gold på Facebook

Følg Iris Gold på Instagram

Back To Top