skip to Main Content
Paloma Alves

Paloma Alves kommer fra Brasilien, hvor dans er en stor del af kulturen. Hendes danseglæde viser sig i hendes passion for Dancehall-genren, som hun har danset i mere end 7 år. Udover dansen er Paloma psykologistuderende på Lunds Universitet, hvor hun blandt andet har læst sportspsykologi og er nu uddannet træner. Som træner har hun en grundlæggende psykologisk viden om individer og grupper i sport.

Hun har desuden optrådt for Pharfar til P3 Guld, opvarmet for Konshens, været med i musikvideoer for David Jay, Zakarias, A Kind Of Man, været danser i teaterstykket Legally Blonde, danset i tv-reklamer for Plantebevægelsen Naturlí, og Coca Cola directors cut af Meeto. Hun har været på Dancehall camps i Berlin og i sommeren 2018 rejste hun til Jamaica for at lære mere om dancehall-kulturen og tage inspiration med hjem til Danmark. Desuden har hun været med i Iduna crew og optrådt til events, såsom Dancehall Madness.

I sin undervisning lægger Paloma vægt på feminitet, feeling, udstråling, groove og blander det med female dancehall. Timen er for dig, der er begynder eller let øvet i Dancehall. Paloma underviser periodevist i Dancehall på STEPZ Vesterbro.

Back To Top