skip to Main Content
Sara Jordan

Sara Jordan har bl.a. været på turné med internationale stjerner som Emma Bunton og ShaggySara har derudover bla. medvirket i “West Side Story” og “Simon” på Østre Gasværk, samt “Mr Nice Guy” på Bellevue Teater. Derudover kunne Sara Jordan i 2006 opleves i “Kan du danse?” på Kanal 5 og har tidligere deltaget i “Scenen er din” på TV2. Sara har flere gange medvirket i TV shows som Danish og Nordic Music Awards og bla. optrådt for:

  • Burhan G
  • Miss Mukupa
  • Emma Bunton
  • Safri Duo og mange flere

Sara er desuden medskaber af Detour – Urban Dance Festival, og arbejder i dag fuldtid som professionel danser, koreograf og underviser. Se mere på www.sarajordan.dk

Sara Jordan blev uddannet på Stepz Danseuddannelse i 1999/2000.

“Stepz Danseuddannelse har givet mig disciplin og glæde ved hård og intensiv træning. Den har givet mig masser af kontakter, som har ledt mig til en karriere indenfor dans. Det har ligeledes givet mig venner, som den dag i dag stadigvæk er mine venner og dansekolleger. Siden jeg stoppede danseuddannelsen i 2000, har jeg været tæt knyttet til Stepz, og jeg underviser der stadig. Jeg ser Stepz som et fast holdepunkt i en ellers hektisk danseverden.”

Sara Jordan
Back To Top