skip to Main Content
Tine Salling

Tine Salling er uddannet på Stepz Danseuddannelse i 1999/2000 og har siden sin uddannelse hentet erfaring i bl.a. Paris og New York.

Tine har været én af de få pionerer, som etablerede en House dance scene i Danmark. Hun har undervist i mere end et årti – altid været med stor autenticitet og integritet. Sammen med kompagniet “Robodettes” har hun bl.a. danset for Swan Lee og i forestillingen “Mr. Nice Guy” på Bellevue Teatret med Anders og Peter Lund Madsen. Kompagniet “Robodettes” bestod desuden af Mia Sylvester, Josephine Raahauge, Katja Svensson, der alle har gået på Stepz Danseuddannelsen.

Sidenhen har Tine være med til at stiftet kompagniet “Haus Fraus”, som gjorde sig bemærket med optrædener i London, Paris, Texas og til Battle of the Year i Tyskland. Hun har desuden medvirket i:

  • “Livliner” på Dansescenen
  • ”69 – en rockteaterkoncert” på Holbæk Teater og Stærekassen – Det Kongelige Teater
  • Adskillelige optrædener for Lucy Love
  • samt et utal af Stepz produktioner

Tine har ledet dansesspecialet på Gerlev Idrætshøjskole og koreograferet for Gerlev Performance Team samt andre produktioner bl.a. til Detour Urban Dance Festival. Tine er desuden igang med en bachelor i “Teater & Perfomance” på Københavns Universitet.

Tine er fast tilknyttet som underviser på STEPZ Danseuddannelse, og underviser periodevist i Locking og Popping.

Tine udtaler om sin tid på Stepz Danseuddannelsen:

”Stepz vil altid være et sted jeg vender hjem til. En familie som omfavner mig og støtter mig i min karriere som danser. Den 1-årige uddannelse er en ”stepping stone”. Den viser dig en masse muligheder og giver dig kompetencerne til at gå efter drømmen. Det er en professionel skole, hvor hudløs ærlighed understøttes med en kærlig hånd i ryggen. Som sagt, et sted du altid vender hjem til, for at arbejde, et råd og for vejledning”

Back To Top