Skip to content
Stepz Danselinje

Stepz Danselinje i Vejle

STEPZ åbner danselinje på Campus Vejle Sportscollege.

For 2 år siden begyndte Stepz Dansestudie sammen med Campus Vejle Sportscollege et samarbejde om at lave Danmarks bedste danselinje på en ungdomsuddannelse.

I august begyndte den første årgang så.
7 piger med store ambitioner og gå-på-mod, den helt rigtige kombination når man skal jonglere en ungdomsuddannelse, venner, familie, fritidsarbejde og dans på eliteniveau.

Hvorfor vælge en danselinje?
Der er mange gode grunde til at vælge Stepz Danselinje på Campus Vejle Sportscollege. Først og fremmest giver det muligheden for, ikke bare at holde dansen ved lige, men virkelig at dyrke og udvikle sig indenfor feltet sideløbende med en ungdomsuddannelse. Mange unge mennesker oplever at de må nedprioritere eller helt droppe deres fritidsinteresser i løbet af gymnasietiden, da det bliver for svært at få det hele til at hænge sammen med lange dage, lektier og nye venner, men på Campus Vejle Sportscollege er dansen integreret i skoleskemaet, så der er ingen behov for kompromiser.

Stepz Danselinjens ambitionsniveau er højt og vores mål er, at løfte hver enkelt danser mest muligt i løbet af de 3 år. Vi stræber efter at skabe teknisk stærke dansere der er kloge på dem selv og deres krop.

Samtidig med et højt niveau på danseundervisningen så giver HHX uddannelsens erhvervsøkonomiske fokus et perfekt grundlag for at forfølge en karriere indenfor danse- og performanceverdenen. Mange udøvende dansere arbejder helt eller delvist selvstændigt, og i den situation er det guld værd at have kendskab til budgettering og forretningsplanlægning. Disse egenskaber kommer også en til gode, hvis man senere ender med at arbejde administrativt i branchen.

Derudover er en HHX uddannelse adgangsgivende til de fleste videregående uddannelser, så at tage danselinjen betyder ikke, at man lægger sig fast på, at skulle arbejde i performancebranchen.

Læs mere om Stepz Danselinje her: http://www.vejle.stepz.dk

Back To Top